عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

همکاری باکو با تل آویو در ساخت پهپاد

رسانه‌ها از همکاری باکو با رژیم موقت صهیونیستی در ساخت پهپاد خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 22
کد خبر: ۱۷۴۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای روز چهارشنبه از رایزنی مقام‌های نظامی باکو با رژیم موقت صهیونیستی در ساخت پهپاد خبر دادند.

خبرگزاری «نیوز آرمنیا» روز چهارشنبه به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان نوشت که «مدات قلی اف» وزیر صنایع دفاع جمهوری آذربایجان با «موشه علیزر» رئیس شرکت صهیونیستی «اروناتیکس»  در نمایشگاه بین المللی دفاعی «ایدکس-۲۰۲۳» در ابوظبی دیدار کرد.

بر اساس این گزارش، طرفین در مورد گسترش بیشتر همکاری‌ها در تولید مشترک هواپیماهای بدون سرنشین تبادل نظر کردند. به دلایل امنیتی به جزئیات بیشتر این دیدار اشاره‌ای نشده است.

این رویداد در حالی رخ داده که باکو و رژیم اسرائیل مدت‌هاست روابط گرم نظامی دارند و تل آویو پیشتر نیز فناوری ساخت پهپاد را به باکو انتقال داده است.

پیش از این، روزنامه عبری‌زبان «اسرائیل هیوم» نیز به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که جمهوری آذربایجان در حال بررسی خرید سامانه «حیتس-۳» (پیکان-۳) از رژیم صهیونیستی است.

 اسرائیل هیوم گزارش داده بود که اگر این معامله صورت بگیرد، سامانه حیتس-۳ به تجهیزات نظامی گوناگونی که باکو پیشتر از تل‌آویو خریداری کرده، اضافه خواهد شد؛ تجهیزاتی از جمله پهپادهای انتحاری «هاروپ» و موشک‌های «لورا».

این گزارش در حالی منتشر شد که «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان نیز پیشتر در گفت‌و‌گو با «نشریه دفاع ملی روسیه» گفته بود که این کشور به طور گسترده از تل‌آویو تجهیزات نظامی خریداری کرده است.

علی‌‌اف تصریح کرده بود که باکو از تل‌آویو، پهپادهای موسوم به «مهاجم آسمان» و «هاروپ» خریداری کرده و این موضوع دیگر بر کسی پوشیده نیست؛ پهپادهایی که هم برای شناسایی و هم نبرد کاربرد دارند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر